fbpx

Stresshåndtering

Jeg har selv haft stress tæt inde på livet. Og jeg har selv fundet vejen ud af min stress til et liv med mere flow og lykke.

Lad mig også hjælpe dig til et liv uden stress og med større job- og livskvalitet.

Jeg tilbyder forskellige forløb 
– Til dig som enten er er på vej til at få stress eller som er på vej ud af stress
– Til dig som er sygemeldt pga. stress

Kontakt mig via chatfunktionen her på siden eller kontakt mig

Husk også at jeg har åben telefontid torsdage 8-9


I min praksis tager jeg udgangspunkt i dig, og hvor du er, når du henvender dig. Jeg arbejder konkret med dine tanke- og handlemønstre.

Du får værktøjer til bedre søvn, bedre hukommelse og til at få glæden tilbage. 

Du får en ny måde at forholde dig til de tanker, bekymringer og handlinger som giver dig stressen. Sammen ser vi på levestil og vaner, der kan udløse stress.

Ud over coachingen bruger jeg også mentaltræning som værktøj. Mentaltræninger er præcise guidninger, der har en mental påvirkning af fx forestillinger og handlemåder, uden din kritiske omtanke. Mentaltræningerne giver ret hurtigt en langt bedre nattesøvn, som er vigtig for at du kan få overskud og energi til at arbejde med dig selv.
 
Efter 14 dage med god behandling kan du regne med at sove bedre. Efter 1mdr. vil du begynde at kunne bruge metoderne til at beslutte, hvilke tanker der skal styre din hverdag.  Derefter vil du løbende opleve at kunne overskue ting igen, og glæden vil vende tilbage.  Hukommelsen er noget af det sidste, der bliver normal igen, men du vil opleve en markant forbedring med den rette indsats.

 

Jeg tilbyder stressforløb til både private og firmaer. Det kan foregå i grupper og individuelle forløb. 
Jeg holder til i Hillerød og Helsinge, men dækker virksomheder i hele landet. Desuden vælger mange, som ikke bor tæt på, mine onlineforløb

Kontakt mig for at høre mere