fbpx
Træt af ikke at opnå det du vil med din træning?

Skal 2021 være året hvor du står i dit livs form?

Fedttab, strammere og sundere krop, livsstilsændring.

1:1 forløb

Træn 1, 2 eller 3 gange ugentligt. Forløbet tilpasses dig, dit mål og din tid.
Fedttab, livsstilsændring, opbygning af muskler. Jeg sørger for du når dit mål med kost og træning tilpasset der hvor du er og din hverdag.

Small group livsstilsforløb

Ca. 5 gange om året kører jeg 8 ugers forløb. 
Med 2-3 træninger om ugen, kostvejledning og ugentlig opfølgning.

Hvad klienterne synes om deres forløb

15 kg lettere

” Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal udtrykke min taknemmelighed over at det netop var dit opslag på facebook, som jeg tilfældigvis så i starten af januar r2020. Så jeg har valt at sende dig nogle billeder som forhåbentligt udtrykker min glæde og begejstring over at have været unde dine kyndige vejledning de seneste 12 mdr.

Du har lært mig så meget, om træning, disciplin, hvordan man holder motivation i top, og at man skal huske at rose sig selvom planen ikke altid bliver overholdt. Det er faktisk ting som je ghar lært at bruge i andre situationer også.

Jeg er så stolt over det jeg har opnået indtil videre”.

– Pernille

14 kg lettere

“Tak for din store hjælp, motivation og ros, kunne ikke have gjort det uden dig. O g ja jeg er mega stolt og synes nu at jeg rigtigt mærker vægttabet også i forhold til spejlbillede og tøjstørrelser. Det er mega fedt. Skulle have gjort det noget før” 

– Vibeke

” Jeg begyndte hos Jane i 2017 efter et sundhedscheck havde vist alt for højt kolesterol og let overvægt. Og tja… jeg er blevet ved lige siden. 

Jane er fantastisk til at motivere til både motion og kost – uden at det bliver fanatisk. Så god at jeg har måtte udvide pensionsdækningen – jeg blir jo nok noget ældre end først antaget…

Min allervarmeste anbefaling”

– Claus

” Jeg er netop halvvejs i mit træningsforløb hos Jane, og jeg kan kun give hende mine varmeste anbefalinger. Jane er rigtig god til at udfordre mig og lige presse det mig det sidste. Samtidig er hun sindssyg dygtig og har en kæmpe viden indenfor kost og dårlige vaner. For mig var det vigtigt at finde en træner som var i øjenhøjde med mig og forstod at min kost skal passe ind i en hverdag med fuldtidsarbejde og 2 børn 🙂 Jane har været sindssyg kompetent og jeg er så glad for at gå hos hende.

Christina

” Jeg er blev meget overrasket over hvor hurtigt Jane fik mig på rette spor så hurtigt. Jane er super professionel, hun hjælper, vejleder og motiverer til at nå dine mål.

Super oplevelse at være i forløb hos Jane sammen med min veninde, det har været alle pengene værd.”

– Vesna

“Personlig træning gør træning og vægttab mere håndgribeligt med de rette værktøjer. Jane formår at være varm, venlig men også bestemt og konkret og viser hvor sjovt det også er i et fitness lokale. Det er pengene værd og du får kostplan, træningplan ud over træningerne med Jane.

– Simona