fbpx

Om mig 

Jeg hjælper kvinder til fysisk og mental sundhed

Jeg arbejder holistisk. 

Og derfor med problematikker som bl.a. kommer af uhensigtsmæssig levevis. Både mentalt og fysisk.

Jeg arbejder med uhensigtsmæssige tankemønstre som gør dig stresset, og som gør at du ikke tror på dig selv, og som følge et lavt selvværd. 

Jeg arbejder med at spise den gode og helbredende mad, og dyrke den motion der gør dig stærk og rask, så du får en stærk og modstandsdygtig krop. Som igen hjælper os til et stærkt og sundt mentalt helbred.

Jeg har selv lidt af langtidsstress og følgevirkningerne heraf. Og jeg har oplevet hvor svært det er at få den rette hjælp. Især når problematikkerne er flere, hvilket de ofte er.

Jeg har selv fundet vejen ud af både den mentale stress, og følgevirkninger som mavesmerter, uren hud, for meget fedt på kroppen, udmattelse og vrede.

Det er min mission at hjælpe dig, så du står lige så stærk og sund som jeg gør nu.

Jeg lærer dig hvordan du arbejder med dig selv mentalt så du tror på dig selv, så du kan klare dine livsudfordringer på en stærk og sund måde. Og jeg hjælper dig til at komme ud af livsstilssygdomme some diabetes, overvægt, stress, lavt selvværd, og for højt kolesterol

Alle har brug for en en stærk og kærlig støtte til et liv med sundhed, nære relationer og til at stå stærkt. 

Jeg tror på, at du kan ændre din tilgang og opfattelse af livet, ved at arbejde med dig selv og dine tanker, så du oplever du får det liv du ønsker.

Jeg tror også på at hver bid du vælger at spise, har indflydelse på dit helbred og tilstand. Og at den rette kost og træning kan gøre dine symptomer lang mindre.

“Lad din mad være din medicin, og din medicin din mad” – som gamle græske filosof Hippokrates sagde. Jeg betragter al den mad, du spiser som potentiel medicin, idet alle næringsstoffer du indtager påvirker immunsystem, nervesystem og hormonbalance. 

“Lad din mad være din medicin, og din medicin din mad” – som den græske filosof Hippokrates sagde.
Jeg betragter maden som potentiel medicin, idet alle næringsstoffer du indtager påvirker din immunsystem, nervesystem og hormonbalance.

Book en samtale

Er du klar til at rykke på dine uhensigtsmæssige tankemønstre og vaner, og vil du have det godt med dig selv, dine relationer og leve et sundere liv?

Tryk på knappen, udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!