fbpx

1:1 SAMTALE VED JANE VIKSØ
BEHANDLING AF KROP OG SIND

Stå stærkt – slip stress. Tro på dig selv. Og få det godt med dig selv, dine omgivelser og livet.

Vi ser fremad og du får simple, konkrete værktøjer og coachinger der gør at du slipper uro, ubehag, tristhed, forvirring der gør at du ikke lever optimalt i dag. 

Via samtale og konkrete værktøjer finder du svar og du kærligt bliver udfordret på dine nuværende overbevisninger. 

Vi arbejder med at forstå og ændre dine uhensigtsmæssige tanker, og hvad de gør ved dig. Og ikke mindst at håndtere disse tanker anderledes så de arbejder med dig og ikke mod dig.

Derudover kan vi arbejde på at integrere en livsstil med den rette kost og motion, så du står stærk og sund både mentalt og fysisk – det hænger sammen og påvirker hinanden positivt.

Fremmøde Hillerød i lækre lokaler med parkering lige udenfor døren. Eller online. 

Se priser nederst på siden. 

FORLØB HOS MIG MED SAMTALE, MENTALTRÆNING OG COACHING KAN LØSE KONKRETE PROBLEMER

             * STRESS

             * DÅRLIGT SELVVÆRD

             * DÅRLIG SØVN

              * UBEHAG & TRISTHED 

*  MISTET TRO PÅ LIVET OG DIG SELV

*  FØLGESYMPTOMER FRA STRESS SOM  SVIMMELHED, SØVNLØSHED, TRISTHED, MAVESMERTE, HOVEDPINE, UREN HUD


” Jeg har gennem mit forløb hos Jane fået en masse gode og simple redskaber, som i det daglige hjælper mig til at tænke anderledes om mig selv og de situationer jeg lander i. De hjælper mig bl.a. til at komme lettere igennem situationer, som tidligere påvirkede mig negativt, og som ville have væltet min hverdag. Med Janes coaching har jeg på kort tid fået en mer positiv tilgang til livet, og blevet nysgerrig på det livet sender min vej. Da jeg kontaktede Jane, havde jeg aldrig troet at jeg ville rykke så eget og så hurtigt. Jeg kan ikke andet end anbefale Jane som coach – det har været alle pengene værd.”

Katja 

” At bruge Jane som coach i mit stressforløb har været en af de vigtigste beslutninger jeg har truffet i kampen om at komme på fode igen. Jeg har på nuværende tidspunkt været sygemeldt i 1,5 år uden egentligt at føle, at jeg fik det bedre trods jeg opsøgte forskellige psykologer og coaches. Jeg var ligesom fastlåst. Jeg tilmeldte mig et forløb på 6 uger hos Jane og kunne mærke at jeg fik det bedre blot efter 1 gang. Det var ligesom om at der blev sat ord på de ting jeg tik rundt med og samtidig var der fokus på redskaber til det mentale, der rykkede mig. 

Det hjalp mig at være i et fast forløb og møde andre som var i samme båd. Efter blot 3 uger sagde min mand til mig for første gang i 1,5 år: ” Det er ligesom om du har fået det bedre, du er blevet mere glad.” Jeg er så lettet over at jeg begynder at kunne mærke livet igen, og mest af alt at have fundet en coach, der kan være min wing man i min vej tilbage til et fantastisk liv uden stress og forhindringer. Det har gjort en forskel for mig, at Jane selv har været stressramt og ved lige præcis hvad det vil sige og er god til at sætte ord på. Samtidig er hun en stor inspiration for mig til at vise at man kan komme styrket ud af sin stress og gøre det man brænder for. 

Så Jane Tak for dig, og hvor er jeg glad for at du er min wing man.”

Maria

Føler du dig utilstrækkelig og ikke god nok?

Mærker du at du har det svært i relationer med andre og føler du dig ensom og ikke mødt og forstået?

Jeg kan via samtale og værktøjer hjælpe dig, og gøre dig bevidst så du kan rykke og se dit liv i et andet lys. 


1 time

750,-

pr. behandling

6 timer

3.999,-

666 ,- pr, behandling

10 timer

6.000,-

600 ,- pr. behandling